Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/01/2006

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 6:30 μ.μ η πίττα της αδελφότητας Πειραιά

Στο θέατρο Ακροπόλ θα κόψουμε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίττα μας. Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 6:30 το απόγευμα όλοι οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί της Αττικής θα είμαστε εκεί για να γιορτάσουμε μαζί τη νέα χρονιά και να ανταλλάξουμε ευχές. Η εκδήλωση έχει καταφέρει να αποτελεί το μεγάλο ραντεβού του χειμώνα όλων των Κεφαλλήνων και Θιακών της παροικίας.
Η πίττα μας που και φέτος είναι φτιαγμένη με την παραδοσιακή Κεφαλλονίτικη συνταγή θα μας φέρει ξανά στη μνήμη τη γλυκιά νοσταλγία της πατρίδας μας.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που πλαισιώνει την εκδήλωση, είναι πλούσιο και γεμάτο εκπλήξεις.
Επίσης, θα παρουσιαστούν τα χορευτικά σχήματα της αδελφότητας που με τους χορούς του τόπου μας θα μας βοηθήσουν να ξαναζήσουμε όμορφες στιγμές από την παράδοσή μας και θα ξυπνήσουν οι μνήμες και η νοσταλγία για τα όμορφα νησιά μας.
Όλοι οι Κεφαλονίτες και οι Θιακοί της παροικίας, στο «Ακροπόλ» (Ιπποκράτους 9-11), να γιορτάσουμε στις 30 Ιανουαρίου για τον καινούργιο χρόνο και να ευχυθούμε υγεία και ευτυχία σε όλους και πρόοδο και επιτυχείες στην Αδελφότητα.

Είσοδος Ελεύθερη

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency