Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/10/2004

Μπαράζ επαφών του Π.Αλιβιζάτου

Σε μία σειρά επαφών με Κυβερνητικά Στελέχη και με Τοπικούς Παράγοντες στην Αθήνα και την Κεφαλονιά με κύριο στόχο την προώθηση θεμάτων που αφορούν το Νομό μας προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο Βουλευτής κ. Πέτρος Αλιβιζάτος.
Ειδικότερα:
-Tη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Χρήστο Φώληα από τον οποίο ζήτησε την έγκριση σημαντικού ποσού για μελέτες νέων έργων και κτιρίων στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Παρ΄ όλον ότι τα κονδύλια αυτά δεν είχαν εγκριθεί, τελικώς ο κ. Υφυπουργός ενέκρινε την χρηματοδότηση.
Επίσης ζήτησε από τον κ. Υφυπουργό να ενδιαφερθεί προσωπικά για την οριστική ένταξη του Έργου «Κατασκευή Αλιευτικού Καταφυγίου Κατελιού». Ως γνωστόν στις αρχές Νοεμβρίου θα συνεδριάσει η «Επιτροπή Παρακολούθησης»
-Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου συμμετείχε στις Εργασίες του “Περιφερειακού Συμβουλίου” Ιονίων Νήσων.
-Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου συμμετέσχε στην Σύσκεψη για την Ονομασία Προέλευσης της Φέτας Κεφαλληνίας, που κατόπιν προτροπής του Βουλευτού συνεκάλεσε ο Υφυπουργός κ. Κοντός και στην οποία παρέστησαν πλήν των Υπηρεσιακών Παραγόντων, ο κ. Σπύρος Κουλουμπής και ο κ. Παναγής Κλαουδάτος.
-Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου συμμετείχε στην Επιστημονική Ημερίδα για τη «Γέφυρα του Αργοστολίου» που οργάνωσε η «Αδελφότης Κεφαλλήνων και Ιθακησίων» Πειραιώς.
-Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου παρέστη στις Εορταστικές Εκδηλώσεις για τον Αγιο Γεράσιμο που οργάνωσε η «Κεφαλληνιακή Αδελφότης Αργυρουπόλεως και Νοτίων Προαστείων».

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency