Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/10/2004

Σύσκεψη στο υπουργείο για την Κεφαλονίτικη φέτα

Ο Βουλευτής του Νομού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αλέξανδρο Κοντό, με τον οποίο συζήτησε επί μακρόν το γνωστό θέμα της εισαγωγής της Κεφαλονιάς στη γεωγραφική ζώνη παραγωγής της φέτας, θέμα με το οποίο είχε ασχοληθεί επισταμένως ο πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης.Κατά την συνάντηση συμφωνήθηκαν τα κάτωθι :

(α) Να αρχίσει άμεσα ο σχεδιασμός της τροποποίησης της Ζώνης Παραγωγής Φέτας έτσι ώστε, ευθύς ως η Ελλάδα δικαιωθεί, όπως όλοι ελπίζουν, εις το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, να έχει γίνει η προεργασία και να υπάρχει η δυνατότητα αμέσου τροποποίησης της Ζώνης για να ενταχθεί η Κεφαλονιά σε αυτή.

(β) Να συγκληθεί ειδική Σύσκεψη στο Υπουργείο υπό την Προεδρία του κ. Υφυπουργού την Πέμπτη 22.10.2004 κατά την οποία θα εξετασθούν επισταμένως όλα τα θέματα που αφορούν την φέτα και θα καθορισθούν οι επόμενες ενέργειες.

(γ) Στη Σύσκεψη θα παραστούν, πλήν του Υφυπουργού και του Βουλευτού, οι αρμόδιοι Υπηρεσιακοί Παράγοντες, όπως επίσης και ο Πρόεδρος των Τυροκόμων Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Σπύρος Κουλουμπής.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency