Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/09/2004

Καλό μήνα σε όλους από το mykefalonia.com

Καλό σας μήνα από το mykefalonia.com και όλους εμάς. Η συντακτική και τεχνική ομάδα της ιστοσελίδας εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε το πρώτο αποκλειστικά ειδησεογραφικό portal για την Κεφαλονιά να είναι έτοιμο όσο το δυνατόν πιο σύντομα.


Η φθινοπωρινή περίοδος μπήκε δυναμικά με έντονη ζέστη το πρωί, αλλά κλίμα που να θυμίζει ότι το καλοκαίρι είναι μάλλον παρελθόν από το απόγευμα. Από σήμερα ισχύει και το θερινό ωράριο, με ελάχιστα τουριστικά μαγαζιά κατά κύριο λόγο να είναι ανοικτά.
Η σημερινή ημέρα δεν είχε ιδιαίτερα γεγονότα, κάτι μάλλον ανακουφιστικό σε σχέση με όσα αρνητικά έως τραγικά έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες. Ο κόσμος πλέον αισθητά μειωμένος, αν και ακούγεται ότι ξενοδοχεία όπως το Mediterranee και άλλα μεγάλα θα είναι γεμάτα μέχρι και τον Οκτώβριο. Ίδωμεν…
Και επίσημα πλέον το Τ.Ε.Ι τουριστικών επαγγελμάτων που είχε προγραμματιστεί να λειτουργήσει στο Αργοστόλι αναστέλλει την λειτουργία του. Ας αναλογιστούμε τι έφταιξε και ας εξετάσουμε το φαινόμενο ως τμήμα της συνολικής κατάστασης που επικρατεί στον δήμο, αλλά και στην Κεφαλονιά μας γενικότερα..
Λόγω της πρωτομηνιάς αποφασίσαμε να μην σας προβληματίσουμε ιδιαίτερα με ένα ακόμα άρθρο για κάποιο σημαντικό θέμα, οπότε το ραντεβού αυτό κλείνεται για αύριο. Καλό Φθινόπωρο – Χειμώνα σε όλους τους αναγνώστες μας και όχι μόνο.Υ.Γ: Προς τους πιθανούς συνεργάτες μας: Περιμένουμε τις ιδέες και προτάσεις σας, ενώ κάθε βοήθειά σας είναι πολύτιμη.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency