Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
28/05/2005

Ελλειπής τουριστική προβολή - το παράδειγμα της Κέρκυρας

Ενώ όλες οι Νομαρχίες της χώρας και οι Νομαρχιακές Επιτροπές Τουριστικών Προβολών με κορυφαίο παράδειγμα την Κέρκυρα δίνουν μάχη για την προβολή τους, εμείς περιμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια!
Η Νομαρχία της Κέρκυρας που χρησιμοποιούμε για παράδειγμα, κατάφερε μετά από συνεχείς επαφές με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Γερμανίας και της Αυστρίας, να πετύχει την καλύτερη προβολή του νησιού της.
Αφού εξασφάλισε τη συνεργασία τον Μάρτιο με το Γερμανικό τελεοπτικό κανάλι ARD, και την παραγωγή της εκπομπής "KEIN SCHONER LAND" (δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος) κατάφερε να έλθει σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός 45λεπτου ντοκιμαντέρ που προβάλλει την Κέρκυρα απ΄ άκρη σ' άκρη, μέσα από τον πολιτισμό της.
Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις σε περιοχές της Κέρκυρας και των Παξών με συμμετοχή επώνυμων διεθνούς φήμης καλλιτεχνών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκπομπή "KEIN SCHONER CAND", που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στην Γερμανία από το 1989, την παρακολουθούν 10.000.000 Γερμανοί και έχει προβάλλει περίπου 150 περιοχές της Ευρώπης, ενώ για πρώτη φορά θα βρεθεί στην Ελλάδα καλεσμένη της Νομαρχίας Κέρκυρας και της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Νομαρχίας Κέρκυρας.
Σε αντίθεση η δική μας Νομαρχία όχι μόνο δεν πέτυχε να εξασφαλίσει ανάλογη προβολή όπως οι άλλοι νομοί της περιφέρειας, αλλά ούτε ακόμη και την προβολή της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στο συνδρομητικό κανάλι "Holidays in Greece" όπου προβάλλονται οι γειτονικοί μας νομοί. Επίσης είμαστε αποκομμένοι από όλα τα site του εξωτερικού για on line κρατήσεις.
Με αποτέλεσμα όποιος θέλει να κάνει κράτηση για την Κεφαλονιά, να τον παραπέμπουν σε άλλους νομούς διότι εμείς δεν έχουμε διαθεσιμότητα.
Δηλαδή στην απλή λογική, είμαστε πλήρεις

Πηγή: Ανεξάρτητος 27-5-2005

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency