Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/08/2004

Το mykefalonia.com είναι επίσιμα online

Από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε ένα νέο μεγάλο εγχείρημα. Μια ιστοσελίδα καθαρά ειδησεογραφική με αποκλειστικό θέμα την Κεφαλονιά. Στόχος είναι κάθε Κεφαλονίτης να μπορεί να ενημερωθεί για τα μικρά και μεγάλα γεγονότα που αφορούν τον τόπο του.

Αλλά και να τα συζητήσει και να σχολιάσει άμεσα το κάθε τι μέσα από αυτό το ελεύθερο βήμα. Η προσπάθεια αυτή που όσο είναι αυτό εφικτό από μέρους μας θα κρατηθεί ως αμερόληπτη, στηρίζεται από τον βασικό ειδησεογραφικό κορμό της ιστοσελίδας, αλλά και όλους εσάς που με τα δικά σας άρθρα (και απευθείας ειδήσεις) δίνετε εγκυρότητα και αμεσότητα. Μέσα από μια θεματολογία που ξεφεύγει από το καθιερωμένο και αυτό που επιβάλουν τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης. Η πολιτική αλλά και πολύ περισσότερο τα κοινωνικά θέματα και ο αθλητισμός θα αποτελούν τους βασικούς άξονες της ενημέρωσης σε αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια. Και φυσικά όλες οι ανακοινώσεις δήμων και κοινοτήτων, ιδρυμάτων, συλλόγων αλλά και οποιουδήποτε φορέα αισθάνεται την ανάγκη να παρουσιάσει την δράση του μέσα από την ιστοσελίδα μας. Θα βρείτε επίσης όλες τις εκδηλώσεις, αλλά και ειδική ενότητα για να υποβάλετε τους προβληματισμούς σας πάνω σε θέματα της επικαιρότητας και σε κακώς κείμενα. Αλλά και να σχολιάσετε στο θεματικό forum τα όσα συμβαίνουν. Σας καλούμε όλους να αναπτύξουμε μαζί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 28η συνεδρίαση της Νομαρχιακής επιτροπής »

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency