Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα Παλληξουριακός - Έρυσσος 8-0 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.
Το Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» και η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» θα συμμετέχουν στην εκδήλωση των δράσεων ΕΚΤ που…
Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 μ.μ παρτάρουμε στο Square One!
Η Χορωδία & Μανρολινάτα Αργοστολίου διοργανώνει την 33η Χορωδιακή συνάντηση Κεφαλονιάς, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 8:30 μμ., στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου "Ο ΚΕΦΑΛΟΣ".
Με χαρά σας προσκαλούμε να αναβιώσουμε το παραδοσιακό έθιμο του τόπου μας.
Έρχονται οι λαμαρίνες ξανά στη καθημερινότητα μας.
Πάρα τη μεγάλη προσπάθεια των παιχτών μας, η ομάδα μας δεν κατάφερε τελικά να επιβληθεί της ΑΕ Ν. Κηφισιάς, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 83-75 υπέρ των γηπεδούχων.
Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι η επταμελής, σύνθεση του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) αποφάνθηκε ότι η κατάργηση αγροτικών οδών και η διάνοιξη νέων, σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές,…
Το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου  Κεφαλλονιάς, σας ενημερώνει ότι τα Προνοιακά επιδόματα του διμήνου Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2018, θα  πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιδοματούχων την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018.
Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την Κεφαλονιά από σήμερα, Παρασκευή 9 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.
Σελίδα 1 από 1969

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency