Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Την 5η θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ-17 Beach Volley της Ρόδου κατέκτησαν οι Κεφαλονίτισσες Σ. Λούκα - Α. Αυγουστάτου πριν από λίγο.
Το Οψάριον σου δίνει ένα θαλασσινό αέρα και μια αίσθηση φρεσκάδας με τις θαλασσινές γεύσεις του!
Το πρώτο μετάλλιο στο Τόκιο ήρθε για την Ελλάδα και είναι χρυσό!
Καλή επιτυχία στις αθλήτριες του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ
Μια ανάρτηση παρακαλώ .... Ζητείται άτομο για βοηθός μάγειρα και για λατζα στην επιχείρηση Το Πατρικό!!
Σας ενημερώνουμε ότι, σε συνεργασία με το δήμο Αργοστολίου, διοργανώνουμε ανδρικό και γυναικείο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley στην παραλία του Άη Χέλη το Σάββατο και την Κυριακή 31Ιουλίου-1 Αυγούστου.
Αγαπητοί φίλοι και αθλητές στα πλαίσια της προστασίας μας και πρόληψης κατά της πανδημίας σας ενημερώνουμε ότι μαζί με τη συμμετοχή σας θα πρέπει να προσκομίζετε και self test 24 ωρών.
Πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο τουρνουά Beach Volley Κ19 στον Άι Χέλη!
Τρεις νέες δράσεις έρχονται για να ολοκληρώσουν το καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Φωκά-Κοσμετάτου, που απευθύνονται σε παιδιά 4 έως 12 ετών και θα φιλοξενηθούν μέχρι τα μέσα Αυγούστου στο Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς.
Ο Νίκος Φωκάς (Κεφαλονιά, 1927-25/7/2021) είναι Έλληνας ποιητής, δοκιμιογράφος και μεταφραστής, βραβευμένος με κρατικά βραβεία λογοτεχνίας αλλά και από την Ακαδημία Αθηνών για το έργο του.
Σελίδα 1 από 2287

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency