Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
 Ο kefalonitis στον παλμό των εκλογών θα σας μεταφέρει σε συνεχή ροή όλες τις εξελίξεις για την πρώτη εκλογική μάχη σε δήμους και περιφέρεια.
Εκτός από τους Γιώργο Λάνθιμο και Πάνο Κούτρα που συμμετέχουν ως μέλη των κριτικών επιτροπών στα διαγωνιστικά τμήματα μεγάλου και μικρού μήκους ταινιών, αντίστοιχα φέτος στις Κάννες, ένας ακόμη Έλληνας…
Την δύναμη τους έδειξαν για ακόμη μια φορά τα κορίτσια του Α.Σ. Κεφαλονιάς που νίκησαν τον Ήφαιστο με 38-32 για το 6ο αναπτυξιακό τουρνουά μπάσκετ του Α.Σ Κεφαλονιάς.
Στην πλατεία Καμπάνας πραγματοποίησε την προεκλογική του συγκέντρωση πριν λίγο ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου κος Γεράσιμος Φόρτες, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιό του.
Σε μια πολυπληθή συγκέντρωση ο δήμαρχος Κεφαλονιάς και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου κος Αλέξανδρος Παρίσης παρουσίασε το έργο του ως δήμαρχος τα προηγούμενα 9 χρόνια, καλώντας τους ψηφοφόρους να συνεχίσουν μαζί…
Μια πολυπληθής συγκέντρωση έγινε σήμερα το απόγευμα στις 9.00 στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του υποψήφιου δημάρχου κου Θεόφιλου Μιχαλάτου.
Κεφαλονιτόπουλο που ζει στον Καναδά,το οποίο πηγαίνει στην τρίτη δημοτικού και γράφει έκθεση για την Κεφαλονιά.
Δείτε τι έγινε στον κόσμο σαν σήμερα...
Δείτε το πρωτοσέλιδο για σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου...
Με στόχο την ευασθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευση των συμπολιτών μας σε θέματα Πρώτων Βιηθειών, η Τοπική Κοινότητα Κατωγής σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑ (Τομέας Κεφαλονιάς), διοργάνωσε την Τετάρτη 22…
Σελίδα 1 από 2032

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency