Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/01/2022

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ EVENT ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πιστοί στο ραντεβού μας, όπως κάθε χρόνο, μετά το Xmas Event της Παραμονής των Χριστουγέννων, ήμασταν πάλι κοντά σας καί Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Ταχυδρομείου (Λιθόστρωτο - Αργοστόλι), από νωρίς το μεσημέρι, για να κάνουμε την ατμόσφαιρα πιό γιορτινή!

 

γράφει ο Αποστόλης Χαλικιόπουλος

Λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων (απαγόρευση μουσικής), ο αγαπημένος μας DJ, φίλος και συνδιοργανωτής κ.Μάκης Μποζάς, πήρε πρωτοχρονιάτικο ρεπό από την κονσόλα του, και ήταν ο great guest star της φετινής εκδήλωσης!

Εννοείται ότι τηρήθηκαν οι απαιτούμενες αποστάσεις και η χρήση μάσκας, από τους παρευρισκόμενους.

Παρών ήταν και ο Αϊ - Βασίλης, ο οποίος έκανε μία στάση από το μακρινό του ταξίδι, για να μοιράσει μπαλονοκατασκευές και ημερολόγια, σε μικρούς και μεγάλους!

Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς μας, που στήριξαν κι' εφέτος την όλη διοργάνωση, και πολλά μπράβο σε όσους δούλεψαν αλλά και όλους εσάς, που ήρθατε και μάς τιμήσατε με την παρουσία, τις ευχές και το χαμόγελό σας, σε μιά τόσο ιδιαίτερη περίοδο για την κοινωνία μας

"ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!"

tolis paramonh 2

tolis paramonh 3

tolis paramonh 4

tolis paramonh 5

tolis paramonh 6

tolis paramonh 7

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency