Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/12/2021

Ολοκληρώθηκε το διήμερο εκδηλώσεων στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία»

Στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία» πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία  των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου και της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» ένα διήμερο εκδηλώσεων.

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος»  η Θεατρική παράσταση « Ο Μικρός πρίγκιπας» από τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας του «ΥΠΕΡΙΩΝ».

Παρακολουθήσαμε το θεατρικό έργο «Ο Μικρός Πρίγκιπας», ακούσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια καi πήραμε όλοι ένα μεγάλο μάθημα από αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση.

Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε ημερίδα-σεμινάριο με ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες με ειδική αναγνώριση στο συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο με την συμμετοχή 11 ομιλητών. Εν συνεχεία, το βράδυ του Σαββάτου, παρακολουθήσαμε την χορευτική παράσταση από την ομάδα σύγχρονου χορού «ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ ΔΑΓΙΠΟΛΗ», ο πυρήνας της οποίας αποτελείται από άτομα με κινητικά πρόβλημα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το διήμερο  στη σελίδα μας στο Facebook.

 

 

 

 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency