Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/11/2021

MISS UNIVERSE GREECE 2021: Στη θέση της Κατερίνας Κουβουτσάκη η Σοφία Αραπογιάννη

O Θεσμός ομορφιάς GS HELLAS σας ενημερώνει , πως στην παγκόσμια γιορτή της ομορφιάς, το MISS UNIVERSE 2021, στην θέση της Κατερίνας Κουβουτσάκη - STAR GS HELLAS 2021 , θα λάβει μέρος η Σοφία Αραπογιάννη- MISS GS HELLAS 2021.

 

Από σήμερα η νέα MISS UNIVERSE GREECE 2021, είναι η Σοφία Αραπογιάννη. Η καλλονή Κατερίνα Κουβουτσάκη δεν θα μπορέσει να εκπροσωπήσει την χώρα μας, στην κορωνίδα των παγκοσμίων, για λόγους υγείας, που δεν τις επιτρέπουν να ταξιδέψει. Ευχόμαστε περαστικά και ρίχνουμε όλη μας την δυναμική στην MISS GS HELLAS 2021 .

H Σοφία Αραπογιάννη είναι μόλις 22 ετών, με καταγωγή από το πανέμορφο νησί της Ελλάδας και του Οδυσσέα, την Ιθάκη. Τελειώνει εμποροπλοίαρχος στην σχολή εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας. Μιλάει 3 γλώσσες : Ελληνικά ως μητρική , αγγλικά και ισπανικά.

Έχει ύψος 1,74 cm και 50 κιλά. Διαθέτει μοναδική εξωτική ομορφιά, αφού με μπαμπά Έλληνα και μαμά από την Βενεζουέλα το αποτέλεσμα είναι άκρως εκρηκτικό!

ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΜΕ ΣΟΦΙΑ

missuniverse1

missuniverse2

Πηγή Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency