Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/04/2021

Survivor Spoiler 6/4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Η απόφαση του κοινού θα είναι δύσκολη…

Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα στο Survivor και αναμένεται να έρθουν τα πάνω-κάτω.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (5/4) είδαμε τους μπλε να κερδίζουν έναν συγκλονιστικό αγώνα με 10-9 και να στέλνουν τους αντιπάλους του στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν.

Εκεί ο Τριαντάφυλλος με έξι ψήφους βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Όπως είπε και ο ίδιος και επιβεβαίωσαν και οι συμπαίκτες του, ο «Ντάφυ» ζήτησε να ψηφιστεί καθώς τραυματίστηκε ξανά και για το καλό της ομάδας θα έπρεπε να ήταν υποψήφιος. Από την άλλη την ατομική ασυλία κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος και καλείται να δώσει ακόμα έναν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο αποψινό trailer βλέπουμε τον Ηλία Μπόγδανο να λέει πως τον συμφέρει η ομάδα του να χάσει για να βγουν περισσότεροι υποψήφιοι. Μάλιστα, ακούμε τους Τριαντάφυλλο και Αλέξη να μιλούν αρνητικά για εκείνον, με τον πρώτο να αναφέρει πως ο Ηλίας ίσως να μην αγωνιστεί στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Ας πάμε όμως στο στίβο μάχης που είναι εντελώς διαφορετικός από ότι έχουμε συνηθίσει. Δεν γνωρίζουμε αν τελικά ο Ηλίας θα αγωνιστεί, όμως σήμερα οι κόκκινοι κερδίζουν -επιτέλους- και έτσι στέλνουν τους μπλε να ψηφίσουν και αυτοί υποψήφιους προς αποχώρηση.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι από τους μπλε, όμως ξέρουμε πως ο Ηλίας θα δώσει ως δεύτερο υποψήφιο από την ομάδα του τον Αλέξη Παππά!

Αυτό σημαίνει πως σίγουρα στον τάκο θα βρεθούν οι δύο φίλοι που δέχονται πόλεμο από παίκτες και των δύο ομάδων και περιμένουν στη… γωνία τους υποψηφίους της μπλε ομάδας. Μόλις τους μάθουμε, θα σας το μεταφέρουμε άμεσα.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency