Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/03/2021

Καθαρά… πινέλα: το hack με το σουρωτήρι και άλλα μυστικά για να το κάνεις σωστά

Ο καθαρισμός των πινέλων δεν είναι εύκολη υπόθεση κι αν έχει τύχει να πλύνεις τα πινέλα σου μια φορά και να μην έχεις να καθαρίζονται σωστά δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα! Επίσης, ο καθαρισμός των πινέλων δεν είναι αστεία υπόθεση γιατί στην τρίχα των πινέλων συσσωρεύονται βακτήρια τα οποία μεταφέρονται στο πρόσωπό σου και μπορεί να δημιουργηθούν σπυράκια. 

Κι εδώ έρχεται η ερώτηση: πώς μπορώ να πλύνω τα πινέλα μου σωστά για να αποφύγω όλα τα παραπάνω και να νιώθω ασφαλής; Συγκεντρώσαμε τα απαραίτητα βήματα παρακάτω που εμπεριέχουν και το hack με το σουρωτήρι! Δεν το γνωρίζεις; Καιρός να το μάθεις!

Πινέλα VS σφουγγαράκια: πλένονται το ίδιο συχνά;

Σε γενικές γραμμές πρέπει να πλένεις τα πινέλα σου μια φορά την εβδομάδα. Ένα έξυπνο tip για να είσαι πιστή σε αυτό είναι να ορίσεις μια μέρα αυτή την εβδομάδα και να μην ξεφεύγεις ποτέ! Για εμάς αυτή η μέρα είναι η Κυριακή που είναι η αγαπημένη μας… me time μέρα! Ωστόσο, τα σφουγγάρια σου απαιτούν εντελώς διαφορετική μεταχείριση. Πρέπει να τα πλένεις την ίδια στιγμή που τα χρησιμοποιείς και να τα αφήνεις να στεγνώσουν στον φυσικό αέρα. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλές είναι να “πετάξουν” το βρεγμένο σφουγγάρι τους μέσα στο νεσεσέρ και να το κλείσουν. Αυτό, με πολύ απλά λόγια, μεταφράζεται σε πάρτι βακτηρίων!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency