Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/02/2021

Χριστίνα Μπόμπα: Τα νεότερα για την υγεία της, μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Η Χριστίνα Μπόμπα σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τα δίδυμα μωρά της, καρπούς του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Ωστόσο η πανέμορφη μέλλουσα μανούλα ταλαιπωρήθηκε αρκετά τις τελευταίες ημέρες καθώς χρειάστηκε να μπει όχι μια, αλλά δυο φορές στο νοσοκομείο.

Την πρώτη φορά μπήκε στο νοσοκομείο στις 14 Φεβρουαρίου ενώ τη δεύτερη χθες Παρασκευή με τον Σάκη Τανιμανίδη να γράφει στο Instagram: «Μετά από αρκετά μπες – βγες, είμαστε ακόμα εδώ… ελπίζω όχι για πολύ». Η γλυκιά Χριστίνα πήγε στο νοσοκομείο καθώς ένιωθε πόνους στην κοιλιά αλλά σήμερα είναι και πάλι σπίτι της και ξεκουράζεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Χριστίνα Μπόμπα βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι της. Η εγκυμονούσα καλλονή θα χρειαστεί να μείνει στο κρεβάτι και να ξεκουραστεί, μετά την μικρή της νοσηλεία. Η κούραση και οι πόνοι ήταν μεγάλοι τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο πλέον η Χριστίνα είναι πολύ καλύτερα στην υγεία της. Το καλό είναι πως τα δίδυμα μωράκια της δεν κινδύνευσαν καθόλου!

Πηγή: https://www.tlife.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency