Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
16/02/2021

Survivor Spoiler 16/2: Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία (video)

Τα… δύσκολα στο Survivor φαίνεται πως τώρα αρχίζουν και πιο συγκεκριμένα για τη μπλε ομάδα. Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει πως όλοι τα έχουν βάλει με τον Κρις και τον Αλέξη λόγω τους παραπτώματός τους.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/2), οι «κόκκινοι» κέρδισαν την 5η συνεχόμενη ασυλία και έτσι οι μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αφού ο Πάνος Καλίδης πήρε την ατομική ασυλία, οι παίκτες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ψηφίστηκε ο Αλέξης Παππάς όμως έγινε ένας χαμός με πολλά λόγια κατά του, ακόμα και από παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, είδαμε πως η Ελευθερία Ελευθερίου αλλάζει… στρατόπεδο, με τους συμπαίκτες της να λένε πως τους πρόδωσε. Όπως καταλαβαίνουμε η κατάσταση της άλλοτε αήττητης για 8 αγώνες ομάδες, έχει αλλάξει για τα καλά.

Πάμε στη σημερινή μονομαχία. Κόκκινοι ή Μπλε; Θα κάνουν το come back οι Μπλε; Θα καταφέρουν να βάλουν απέναντι στον Παππά υποψήφιο από την Κόκκινη ομάδα ή θα βγει στον τάκο και ο Κρις Σταμούλης για να δέσει το... γλυκό;

Θα δέσει, λοιπόν, το γλυκό. Και θα δέσει, διότι και σήμερα οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα κατακτήσουν την ασυλία.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency