Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/02/2021

Αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπουμε την Cardi B χωρίς μακιγιάζ

Η Cardi B είναι beauty chameleon αφού πολύ συχνά την βλέπουμε να αλλάζει μαλλιά και μακιγιάζ και να δίνει έμπνευση για τις πιο τολμηρές από εμάς. Ωστόσο, η αγαπημένη μας beauty chameleon δεν διστάζει να είναι και real όταν χρειάζεται ή όταν θέλει να κάνει και όλες εμάς τις υπόλοιπες να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να τον αγαπήσουμε ακριβώς όπως είναι! 

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η ίδια ανέβασε ένα post στο οποίο μας δείχνει για πρώτη φορά τον εαυτό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έγραψε: “Αυτό είναι το πρόσωπό μου ακριβώς όπως ξύπνησα πριν 20 λεπτά, χωρίς φίλτρο, με τα χέρια μου αχτένισμα, τα χείλη μου ξεφλουδισμένα και όλα αυτά. Ποτέ δεν φοβόμουν να δείξω τον αληθινό μου εαυτό. Έχω αυτοπεποίθηση με την επιδερμίδα μου κι εσείς πρέπει να κάνετε το ίδιο, να ρωτήσετε τον εαυτό σας αν έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση”.

Φυσικά, τα σχόλια κάτω από αυτό το post ήταν πολλά και όλα τους πολύ θετικά και κάπως έτσι αγαπήσαμε την Cardi B λίγο περισσότερο!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency