Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/01/2021

Σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη: Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή και η επιβεβαίωση από το Δημαρχείο

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη εξέπληξαν τους πάντες με την απόφασή τους να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης, γεγονός που γνωστοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/1) μέσα από την εφημερίδα “Espresso”. Την είδηση – βόμβα σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή “Happy Day”, με την παρουσιάστρια να αναφέρει:

Νίκος Μουτσινάς – Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

“Το πώς προχώρησε αυτή η όμορφη σχέση που έχουν ένα βήμα παραπέρα νομίζω είναι κάτι που θα το επικοινωνήσουν οι ίδιοι όπως θέλουν και όπως το σκέφτονται. Πλέον, αυτή η σχέση αποκτά οικογενειακή υπόσταση. Είναι κάτι που γνωρίζαμε το γεγονός ότι αυτούς τους ανθρώπους τους ενώνει μια μεγάλη αγάπη, πλέον όμως υπάρχει και ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Νομίζω ότι το σύμφωνο συμβίωσης είναι η επιλογή κάποιων ανθρώπων για να δημιουργήσουν οικογένεια με έναν διαφορετικό τρόπο. Το διασταυρώσαμε από το Δημαρχείο του Χαλανδρίου. Είναι μια ευχάριστη είδηση οπότε τις ευχάριστες ειδήσεις δεν χρειάζεται να τις πυροβολούμε”.

Πηγή: https://www.tlife.gr

Δες το βίντεο:

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency