Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
28/12/2020

Saint Laurent: Με ένα εντυπωσιακό runway στην έρημο παρουσίασε ο οίκος τη summer '21 συλλογή του

Για άλλη μια φορά, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του εμβληματικού οίκου προτίμησε να αναδείξει τη μοναδική γοητεία της ερήμου, σαν φόρο τιμής στον ίδιο τον Monsieur Saint Laurent ο οποίος γεννήθηκε στην Αλγερία. Με όλες τις δυσκολίες στο κομμάτι της υγείας και της κοινωνικής επαφής που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης, η γυναικεία συλλογή του fashion house για το καλοκαίρι του 2021 κατάφερε να παρουσιαστεί μέσα από ένα breathtaking concept, όπου τα μοντέλα περπάτησαν στην έρημο φορώντας τις εκπληκτικές δημιουργίες του διάσημου designer.

Η απλότητα και ο δυναμισμός κατάφεραν να ενωθούν και να δημιουργήσουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα runways στο Παρίσι που είχε συνηθίσει ο κόσμος της μόδας τα τελευταία χρόνια. Τα soundtracks, επίσης, στο background της παρουσίασης υπογράφονται από τον Γάλλο μουσικό και συνθέτη, SebastiAn, κι ενισχύουν το όλο συγκλονιστικό vibe που έχει τον τρόπο να σε συνεπαίρνει μέσα σε μόλις δέκα λεπτά.

Απολαύστε το βίντεο της καλοκαιρινής συλλογής που φέρει την ονομασία "I wish you were here"!

Πηγή: https://glow.gr/

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency