Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/04/2020

Οι πιο … παράξενες συμβουλές για τη φροντίδα του προσώπου που δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

«Τα επιστημονικά στοιχεία για τον κανόνα των 8 ποτηριών νερό τη μέρα είναι λιγοστά! Περισσότερο νερό σημαίνει απλά περισσότερες επισκέψεις στην τουαλέτα και αυτή η συνεχής αποβολή του υγρών μέσα από το σώμα σου μπορεί να σημαίνει απώλεια ζωτικών μετάλλων. Αντικατάστησε ένα ποτήρι νερό τη μέρα με μια επιπλέον μερίδα ωμών λαχανικών ή φρούτων. Αυτά περιέχουν στη σύστασή τους νερό, το οποίο απορροφάται καλύτερα από τα ζωντανά κύτταρα του οργανισμού. Η αυξημένη ικανότητα των κυτταρικών μεμβρανών να συγκρατούν νερό μέσα σε ένα κύτταρο είναι ο θεμελιώδης δείκτης της νεανικής επιδερμίδας!» — Howard Murad, MD

Ασπιρίνη για τα σπυράκια

«Εάν έχεις ένα μικρό σπυράκι, τρίψε μια ασπιρίνη και πρόσθεσέ της μερικές σταγόνες νερό για να φτιάξεις μία πάστα. Βάλτε την πάνω στο σπυράκι και θα ελαττωθεί πολύ πιο γρήγορα ο ερεθισμός».
— Maryam Zamani, MD

Βάλε περισσότερο makeup

«Αν ζεις σε πόλη, να χρησιμοποιείς ένα βαρύ ενυδατικό ή να βάζεις λίγο περισσότερο makeup. Η χειρότερη ρύπανση είναι από τα πετρελαιοειδή και τα μόρια σκόνης και αυτά μπορούν να γεράσουν την επιδερμίδα σου εξίσου έντονα με την έκθεση στον ήλιο. Βάζοντας αυτή την πιο έντονη στρώση προϊόντος πάνω στο δέρμα, εμποδίζεις πρακτικά αυτά τα σωματίδια να εισχωρήσουν μέσα του».
— Michael Prager, MD

Περιόρισε το άμυλο στη διατροφή σου

«Εκτός κι αν ζεις σε σπηλιά, ξέρεις πως μια διατροφή υψηλή σε σάκχαρα δεν είναι μόνο κακή για το σώμα αλλά και για το δέρμα σου. Η μεγάλη κατανάλωση σακχάρων αυξάνει γρήγορα τα επίπεδα του σακχάρου και της ινσουλίνης στο αίμα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μικροφλεγμονές και την απελευθέρωση ελευθέρων ριζών. Μία διατροφή με πολλά σάκχαρα μπορεί επίσης να επιδεινώσει δερματικά προβλήματα όπως η ακμή. Εάν προσπαθείς να τρως υγιεινά, μην το παρακάνεις με τα σιτηρά και τις αμυλούχες τροφές, αφού αμέσως μόλις τρώμε άμυλο, το σώμα μας το διασπά σε σάκχαρα».
— Stefanie Williams, MD

Ξεγέλασε το δέρμα σου

«Βάλε ένα λάδι πριν την κρέμα ημέρας ή νυχτός. Τα μόρια του λαδιού συμπεριφέρονται σαν μικροίΔούρειοι Ίπποι, ξεγελώντας την επιδερμίδα σου ώστε να επιτρέψει στα δραστικά συστατικά να εισχωρήσουν βαθύτερα και να να φτάσουν πιο κοντά στις ινοβλάστες που παράγουν κολλαγόνο, χωρίς να ερεθιστεί η επιφάνεια».
— David Colbert, MD

Για ένα λαμπερό, νεανικό και καθαρό δέρμα, επέλεξε μια από τις θεραπείες προσώπου του SilkenCare:

  • Βαθύς καθαρισμός
  • Δερμοαπόξεση με διαμάντι
  • Χημικό Peeling
  • Μεσοθεραπεία
  • Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης και Λεύκανσης

Πηγή: https://silkencare.gr/index.php/2018/01/04/weird-tips-about-face-care/

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency