Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
16/02/2020

Καρναβαλο-Ξεφαντώνουμε στη Λειβαθώ! [16.02.20]

Μια πολύ όμορφη γιορτή διοργανώθηκε σήμερα το πρωί στα Κουρκουμελάτα από την Κοινότητα Μεταξάτων και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κεραμειών. Μια μοναδική καρναβαλούπολη με εκατοντάδες μπαλόνια, κλόουν, facepainting, παιχνίδια και δρώμενα.

Προσφέρθηκαν επίσης γλυκίσματα και αναψυκτικά για όλα τα παιδάκια!!! Στις 1.00 ακολούθηκε η πρώτη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, με προπορευόμενες την Βασίλισσα του Αργοστολιώτικου καρναβαλιού, την Δούκισσα και τις λοιπές πριγκίπισες!!!

Ακολούθηκε ο Α.Ο. Φωκάτων με 2 άρματα. Τον "ποδοσφαιριστή" και σλόγκαν VAR-εμένοι, αλλά και τα οικολογικά προϊόντα Λειβαθούς!!!

Την παρέλαση ολοκλήρωσαν οι άγγλοι και έκλεισε ο Π.Σ. το Σπάρτο. Όλοι μαζί κατέλειξαν στο στάδιο Κουρκουμελάτων, όπου χόρεψαν τμήματα του Π.Σ. Σπάρτο, αλλά και του Α.Ο. Φωκάτων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ορχήστρα, αλλά και προσφορά σουβλάκια από την Κοινότητα Μεταξάτων, ενώ η όλη εκδήλωση είχε την στήριξη της ΚΕΔΗΚΕ.

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, δεδομένου ότι διοργανώθηκε καρναβάλι μετά από περισσότερα από 10 χρόνια στην περιοχή, η οποία άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και σίγουρα όσοι παρευρεθήκαμε περάσαμε όμορφα!

Ρίξτε μια ματιά...

Δείτε ολοκληρωμένο το άλμπουμ 

Α' Μέρος 

Β' Μέρος 


Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency