Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/02/2020

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλονιάς έκοψε την πίτα του!

Την Κυριακή 2.2.2020 σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στο 4 ο Δημοτικό Σχολείο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Σκακιστικό Σύλλογο Κεφαλονιάς. Ο χώρος γέμισε από τα παιδιά, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Ο πρόεδρος κος Πετράτος Φώτης, μετά από μια σύντομη ομιλία ευχαρίστησε όλα τα μέλη άλλα κυρίως τα παιδιά του συλλόγου για την παρουσία τους και ευχήθηκε για μια καλή , δημιουργική και με υγεία χρονιά ! Το… «Ρουά Ματ» στην βασιλόπιτα έκανε ο μικρός αθλητής του συλλόγου Δημήτρης Τζουγανάτος , βρίσκοντας το φλουρί Στην κλήρωση των δώρων των χορηγών μας που ακολούθησε, τυχεροί αναδείχτηκαν : Ο τέως πρόεδρος και μέλος του συλλόγου μας κος Αποστολάτος Γεράσιμος, ο οποίος αποδείχτηκε διπλά τυχερός, αφού το όνομά του βγήκε 2 φορές στην λοταρία. Οι τυχεροί των άλλων δύο δώρων ήταν τα μέλη μας κος Βαλλιανάτος Νικόλαος και κος Μινέτος Χρήστος. Με την λήξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, όπου έγινε ο αγωνιστικός & οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και συζητήθηκαν σκέψεις, προτάσεις και δράσεις για την χρονιά που έχουμε μπροστά μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους χορηγούς μας , αλλά και όλους τους φορείς για την πολύτιμη συμβολή τους στην εκδήλωση μας. Η προσφορά όλων ήταν πολύ σημαντική για εμάς και η αναφορά τους γίνεται με τυχαία σειρά. Το κατάστημα οπτικών «ΗΔΥ ΙΔΕΙΝ» της κας Βαρθολομάτου Μαρίνας (δώρο). Το κατάστημα είδη δώρων «SWAROVSKI», της οικογένειας Γεωργίας & Αναστάσιου Παγουλάτου (δώρο). Τα καταστήματα ειδών φωτογραφίας «FOTOGRAPHY», του κου Βασίλη Λουκάτου (δώρο). Την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΑ Ε.Ε.», για την ευγενική χορηγία τους σε χυμούς, νερά, αναψυκτικά. Το κατάστημα ένδυσης & υπόδησης «ΜΙΝΕΤΟΣ», του κου Χρήστου Μινέτου (δώρο). Το περίπτερο « KIOSK», Σπύρου Λουκάκη, για την ευγενική χορηγία τους σε χυμούς, νερά, αναψυκτικά. Την εταιρεία «ARGOSTOLI LAGOON ACTIVITIES» του κου Σταύρου Πανέρη, για την χορηγία της Βασιλόπιτας. Το κοσμηματοπωλείο «DIAMANT» του κου Φώτη Πετράτου (δώρο). Την Σχολική Επιτροπή της «ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» και ιδιαιτέρα την κα. Υβόννη Αλυσανδράτου, για την παραχώρηση της αίθουσας στο 4 ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, τόσο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσή μας, όσο και για την τέλεση των μαθημάτων στα παιδιά του συλλόγου.

Καλή Χρονιά !
Το Δ.Σ. Του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλονιάς

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency