Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/01/2020

Χορός Συλλόγου Διλινάτων Αθήνας

Για ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογος Απανταχού Δηλινάδων έκοψε την πίτα του στα γραφεία του στο κέντρο της Αθήνας, με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου - χωριανών και φίλων .

Τον παλμό στις καντάδες έδωσε ο μουσικός και διαχρονικός φίλος του χωριού μας Βασίλης Παναγιωτίδης που μας τιμά με την παρουσία του κάθε χρονιά και τον συνόδευσε ο Άγγελος Σκλαβουνάκης με την κιθάρα του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φωτεινός Κουνάδης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη κάλεσε τους παλιότερους χωριανούς κ.Διονύση Τζωρτζάτο και κ. Γιάννη Σπυράτο για να κόψουν την πίτα .

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στην κ. Ειρήνη Φωή που επί χρόνια υπηρετεί με αξιοπρέπεια , αγάπη , αγώνα και συμπόνια το Σύλλογο της Αθήνας του χωριού μας. Μάλιστα σε μια συμβολική κίνηση την πλακέτα που απεικόνιζε το χωριό και την Κεφαλονιά , της την παρέδωσε η νεότερη γενιά του Συλλόγου.

Με την παρουσία του μας τίμησε ο Πρόεδρος του χωριού μας Τάσος Τζωρτζάτος που παρευρέθηκε στο χώρο μας και με μεγάλη χαρά μας ανέφερε τα νέα του χωριού μας και τα σχέδια που πρόκειται να υλοποίηση .

Επίσης , παρευρέθηκαν από την αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά ο κ. Νέστορας Παπαθεοδοράτος , η κ.Βλάχου Χριστίνα και ο κ . Γεράσιμος Αγγελετάκης .

Ο πρόεδρος από την Ομοσπονδία Κεφαλονίτηκων και Ιθακισιακών Σωματίων - ΟΚΙΣ κ. Γεράσιμος Ιλινόις Τσουρούφλης . Από τον Σύλλογο του Πυργίου Καρλή Σταματία και από τον Σύλλογο του Βαλεριάνου κ.Νίκο Τσιλιμιδό.
Επίσης , ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Σπυράτο και Σάββα Ταβιανάτο για την δωρεά του Κρασιού!

Σας ευχαριστούμε όλους τους χωριανούς και φίλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και φέτος!

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency