Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/01/2020

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας πολιτιστικού συλλόγου «ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ»

Σε μια ζεστή φιλικη ατμόσφαιρα χθες βράδυ ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού Φαρακλάτα "ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Οι συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια με τη γυναικεία χορωδία του συλλόγου υπό τη διεύθυνση του κ.Σπυρου Κοσμάτου  και το χορευτικό τμήμα παρουσίασε χορούς με την καθοδήγηση της κ. Ελένης Πολλάτου. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η προσφορά του συλλόγου στη μη κερδοσκοπική εταιρεία « Άγιος Λουκάς ο Ιατρός» ποσού που συγκεντρώθηκε από τους ίδιους τους χωριανούς καθώς ο σύλλογος με ομάδα μικρών και μεγάλων έψαλλε τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μακάρι οι ευχές που ακούστηκαν από την πρόεδρο του συλλόγου κ. Ράνια Πολλακη, τον πρόεδρο του χωριού κ Βαγγέλη Μαρινάκη και την κ. Αναστασιάδη για ένα δημιουργικό και ειρηνικό 2020 γεμάτο με πράξεις αλληλεγγύης - κυρίαρχο στοιχείο πολιτισμου, να πραγματοποιηθούν. Και του χρόνου!

Δείτε φωτογραφίες...

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency