Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/01/2020

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκώνα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκώνα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην κοπή της πίτας, σε μία πρωτότυπη εκδήλωση που έλαβε χώρα στην εκκλησία της Παναγίας του Αγκώνα. Με πολύ συγκίνηση παρακολουθήσαμε τα παιδιά του χωριού που με την καθοδήγηση του ιερέα της περιοχής πατέρα Γεράσιμου Χαραλαμπάτου, μας περιέγραψαν, δινοντας μορφή,με συναίσθημα και τρυφερότητα, στην ελπίδα.

Την ελπίδα, που δημιουργεί το κίνητρο, το όνειρο που γίνεται στόχος, την ελπίδα που πυροδοτεί τον ενθουσιασμό, την προσμονή, την ελπίδα που γίνεται η ανάσα της ίδιας μας της ζωής. Άλλωστε στα χωρία, στα μικρά χωριά όπως ο Αγκώνας, τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα , την μόνη και αυθεντική ελπίδα της βιωσιμότητάς τους. Οι δραστηριότητες του συλλόγου και η προσπάθεια του ιερέα μας να καλλιεργήσει ένα κλίμα ζεστασιάς, ομαδικότητας και συνεργασίας προσεγγίζοντας και κινητοποιώντας τους νέους μας,συνιστά τη δική μας ελπίδα για ένα καθαρό, ζωντανό, υγιές μέλλον στον τόπο μας. Αυτήν την ελπίδα συντηρούμε και ενισχύουμε , γι αυτήν την ελπίδα , παλεύουμε και αγωνιζόμαστε με τα φτωχικά μέσα που διαθέτουμε, φτωχικά μεν πλούσια, σε ζήλο και αγάπη δε.

Σας παρουσιάζουμε μέσα από ένα βίντεο τα περσινά μας «καμώματα» με την ευχή φέτος να χαρούμε περισσότερο, να χαμογελάσουμε περισσότερο, να ενωθούμε περισσότερο και να πιστέψουμε περισσότερο, ότι τελικά η ελπίδα μένει όντως τελευταία στο κουτί της Πανδώρας, φωτίζοντας με αισιοδοξία τον δρόμο μας.

Χρόνια πολλά σε όλους

Εκ του ΔΣ του ΠΣ Αγκώνα
Η Πρόεδρος
Σαμόλη Ευαγγελία.

Πηγή: Στην σελίδα του Facebook του ΠΣ-ΤΚ Αγκώνα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency