Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/12/2014

Πνευματικό κέντρο Κουρκουμελάτων

Το Πνευματικό Κέντρο Βεργωτή είναι ένα πολιτιστικό κέντρο το οποίο φιλοξενεί την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος. Το κτίριο, 570 τετραγωνικών μέτρων και χωρητικότητας 280 ατόμων, είναι κατάλληλο τόσο για ρεσιτάλ μουσικής όσο και για διαλέξεις και παρουσιάσεις στα πλαίσια συνεδρίων.

 

Το Πνευματικό Κέντρο έχει φιλοξενήσει μια σειρά από σημαντικά δρώμενα της ζωής της σημερινής Κεφαλονιάς, καλύπτοντας όλο το φάσμα των τομέων που εμπεριέχονται στο Καταστατικό του Ιδρύματος: παρουσίαση βιβλίων Ιστορίας του νησιού, Ιατρικά συνέδρια, εκδηλώσεις Σεισμολογίας, το Παγκόσμιο Συνέδριο Κεφαλονιτών και Ιθακίσιων, μουσικές και λαογραφικές εκδηλώσεις. Πρόσφατα το Διοικητικό Συμβούλιο μελετάει τον επαναπρογραμματισμό των προτεραιοτήτων και των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος, ώστε να υπάρχει αύξηση στον αριθμό των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια όλου του χρόνου και όχι μόνο το καλοκαίρι, όπως παραδοσιακά έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα να γίνονται εκδηλώσεις που θα ενδιαφέρουν και θα εκπαιδεύουν ένα ευρύτερο τμήμα των μόνιμων κατοίκων της Κεφαλονιάς και θα έχουν απήχηση στους νέους.

Πηγή: kefaloniaheaven.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φώκι Μνημείο των πεσόντων Ιταλών »

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency