Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/11/2014

Μέγας Λάκκος

Στα νότια της χερσονήσου της Παλλικής και ακριβώς δίπλα από την παραλία Ξί, βρίσκεται ο Μέγας Λάκκος. Η παραλία αυτή είναι πιο γαλήνια από το Ξί, αλλά εξίσου οργανωμένη. Τα νερά της είναι ρηχά σε απόσταση πολλών μέτρων, πράγμα που την κάνει ιδανική για τους μικρούς της επισκέπτες. Ακόμα, φημίζεται για την κόκκινη λεπτή άμμο που διαθέτει και για την καθαρότητα των νερών της.
 
Η παραλία αυτή είναι ιδανική από όλες τις απόψεις γιατί πέρα από το ότι είναι οργανωμένη με άνετο παρκινγκ, ξαπλώστρες, ομπρέλες, ταβέρνες, και καφετέριες που μπορείτε να επισκεφτείτε μετά το μπάνιο σας, υπάρχει ένα beach bar όπου μπορείτε να δροσιστείτε και να χαλαρώσετε με θέα τους Βαρδιάνους, το μικρό ξερονήσι που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Κεφαλονιάς. Αν κουραστήκατε στον Μέγα Λάκκο και θέλετε να πάτε μια βόλτα, τότε δεν έχετε να κάνετε κάτι καλύτερο από το να περπατήσετε για λίγη ώρα στο ακρογιάλι, να περάσετε τον βράχο και να πάτε στην παραλία Ξι...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αγία Ιερουσαλήμ Φιλαρμονική σχολή Κεφαλληνίας »

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency