Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/08/2014

Saristra Festival 2014!!! [09.08.2014]

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε το Saristra Festival 2014!

Ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της Κεφαλονιάς (κι όχι μόνο),αποτελεί το Saristra fastival,ένα μουσικό και εικαστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στα ερείπια του Παλιού Χωρίου των Βλαχάτων Σάμης που καταστράφηκε από τον σεισμό του 1953.

 

Από την Παρασκευή 8 Αυγούστου έως και τη Κυριακή 10 (που ήταν η τελευταία ημέρα του φεστιβάλ),εμφανίστηκαν πολλά ονόματα της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Παύλος Παυλίδης, οι Last Drive, οι Penny & the Swinging Cats, ο Leon of Athens, οι The Callas, οι The Man From Managra του -παραγωγού των Στέρεο Νόβα και των Raining Pleasure- Coti K. και πολλοί ακόμη, ενώ επίτιμη καλεσμένη του φεστιβάλ ήταν η ελληνοαμερικανίδα μουσικός Ελενορ Φρίντμπεργκερ, του συγκροτήματος των Fiery Furnaces.

Όσοι βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν τα δρώμενα,την μουσική και το υπέροχο τοπίο. Αναμένουμε για τον επόμενο χρόνο και μακάρι να γίνονται πάντα τέτοιου είσους εγχειρήματα απο νέους ανθρώπους.

φωτογραφίες:Βασιλική Δελίδου

Θα βρείτε τις φωτογραφίες της δεύτερης ημέρας εδώ

Θα βρείτε τις φωτογραφίες της τρίτης ημέρας εδώ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency