Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/07/2014

Ημερίδα για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Κεφαλονιά από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων [14.07.2014]

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα εκδήλωση έλαβε χώρα στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας το απόγευμα της Δευτέρας.

κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο:Γιάννης Σγουρομάλλης

Η πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα ξεκίνησε με τον προϊστάμενο του τμήματος, Άγη Κονιδάρη να προλογίζει την εκδήλωση, ενώ κάλεσε στο βήμα για έναν χαιρετισμό τους θεσμικούς φορείς. Ακολούθως μέσω skype μας έγινε μία παρουσίαση από τον Διονύση Κολοκότσα, που ανήκει στο δυναμικό της Google Hellas, σχετικά με το τι ψάχνουν οι τουρίστες το διαδίκτυο, συγκρίονοντας την Ισπανία και την Ιταλία. Στην συνέχεια την σκυτάλη της παρουσίασης μέσω skype πήρε ο καθηγητής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Σπύρος Πολυκαλάς, ο οποίος και παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι. 
Τον λόγο πήρε ξανά ο Άγης Κονιδάρης που με την σειρά του ανέφερε ειδικά ορισμένα σημεία όσον αφορά τις απαντήσεις των τουριστών, ενώ η πολύ όμορφη εκδήλωση τερματίστηκε με την παρουσίαση της Ράνιας Στελλάτου, με θέμα τα social media, και την συμβολή που θα μπορούσαν να είχαν στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού. 
Ήταν πραγματικά μία πολύ όμορφη εκδήλωση που θύμισε για ακόμα μια φορά το μεγάλο έργο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, που οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν, όσο το δυνατόν περισσότερο και στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να το έχουν σαν μοχλό ανάπτυξης του τόπου.

Για να βρείτε όλες τις φωτογραφίες στο facebook πατήστε εδώ 

 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency