Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/07/2014

Θερινό θέατρο [28.06.2014]

Μια όμορφη θεατρική παράσταση είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το Σάββατο 28 Ιουνίου στο «ΞΕΝΙΑ» από το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργοστολίου.

 

Κείμενο: Αποστόλης Χαλικιόπουλος

Το έργο που έχει τίτλο «Ωραία μου κυρία» (My fair lady) του Τζωρτζ Μέρναρντ Σω, είναι ένα εύθυμο και ρομαντικό μιούζικαλ εποχής και το σκηνοθέτησε η φιλόλογος Παρασκευή Κρούσσου.


Έπαιξαν με σειρά εμφάνισης: Γερασιμούλα Μαντζουράτου, Γεράσιμος Αλεξάτος, Χρύσα Λαμπάτου, Μαρίνα Γραβάνη, Μικέλλα Ζαΐμη, Μαρία Θεοδωροπούλου, Τζέσυ Μούκα, Νικόλαος Καμπίτσης, Μπάμπης Παπαΐωάννου, Ηλιάννα Γερασιμάτου και η Αλίκη Γαλιατσάτου. Έκτακτη συμμετοχή Γιώργος Παγουλάτος.


Στην αξιόλογη προσπάθεια του σχολείου που βοήθησε και η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ανταποκρινόντουσαν και πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι με το χειροκρότημά τους επιβράβευσαν τις διασκεδαστικές ερμηνείες των παιδιών, ενθαρρύνοντας τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες που αποτελούν αναγκαία αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής του τόπου μας, στους δύσκολους καιρούς μας!

Για να βρείτε όλες τις φωτογραφίες στο facebook πατήστε εδώ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency