Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/06/2014

Τα προϊόντα της Darphin στο Αργοστόλι.

Μια νέα έκπληξη για τις γυναίκες έρχεται στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα στο φαρμακείο του κ. Μινέτου, που βρίσκεται στην πλατεία Καμπάνας στη Δρακοπούλου 8, τα φαρμακευτικά προϊόντα της Darphin .


H Darphin αποτελεί το φαρμακευτικό τμήμα της Estee Lauder κι όπως υποστηρίζει κι ο δημιουργός της, από τον οποίο πήρε και το όνομα της , Pierre Darphin “ είναι μια επαγγελματική , φυσική περιποίηση δέρματος απο το Παρίσι που βασίζεται σε έναν αρμονικό συνδυασμό φυτών και αιθέριων ελαίων.”

                                                                                                                                                                                

Η ιστορία της

Το 1958 η βιομηχανία της ομορφιάς βρισκόταν σε πρώιμο στάδιο και μια από τις πόλεις που αποτελούσαν την έναρξη της ήταν το Παρίσι. Την ίδια χρονιά , ένας εκλεπτυσμένος κινησιολόγος , ο Pierre Darphin, με βαθιά γνώση της επιστήμης της καθημερινής φροντίδας του δέρματος και δίνοντας βάση σε αυτό που θέλουν οι γυναίκες για την περιποίηση τους, δημιουργεί το ινστιτούτο Darphin, καθώς και την ομώνυμη σειρά περιποίησης δέρματος, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας.

                                                                                                                                                                                                                                                

Η Darphin στη Κεφαλονιά

Όσες κυρίες επιθυμούν να ζήσουν τη μοναδικότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων αυτών , δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το φαρμακείο “Μινέτος” και να κάνουν τη δική τους περιποίηση δέρματος, δωρεάν. Την περιποίηση θα την πραγματοποιήσει ειδική αισθητικός της Estee Lauder, εκπαιδευμένη στο Παρίσι , που θα επισκεφτεί το φαρμακείο μόνο για εσάς και θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της κομψότητας και της θηλυκότητας απο τις 23 έως τις 27 Ιουνίου. 

    

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2671022354 ή να επισκεφθείτε την σελίδα της εταιρίας στο www.darphin.gr.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency