Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/05/2014

Το Πανεπιστήμιο Plymouth στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού [06.05.2014]

Μία πολύ όμορφη εκδήλωη έλαβε χώρα χθες στο Ιόνιο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών στα Μεταξάτα.


κείμενο:Γιάννης Σγουρομάλλης
φωτογραφίες:Βασιλική Δελίδου

Μία από τις σημαντικότερες παρουσίες ήταν αυτή του προέδρου και καθηγητή του Πανεπιστημίου του Plymputh, Roy Ascott με συνεργάτες του, ενώ υπήρχαν και πολλοί άνθρωποι της τέχνης και της παιδείας στον χώρο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία μικρή παρουσίαση των τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στα αγγλικά από τον προϊστάμενο του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Άγη Κονιδάρη. Οι ξένοι επισκέπτες μάλιστα έδειξαν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον για τα πράγματα του ΤΕΙ, και μπορούμε να πούμε πως η παραπάνω συνάντηση ήταν η απαρχή μιας μελλοντικής συνεργασίας που βρίσκεται στα σκαριά φυσικά.
Ένα άλλο γεγονός που τράβηξε την προσοχή όλων των παρεβρισκομένων το βράδυ της Τρίτης ήταν ένα περίεργο πείραμα με ένα πλαστικό ποτήρι με νερό, λίγη πετονιά με το ποτήρι να κρέμεται από το ταβάνι. Και ενώ έπεφτε κάθε στάλα σε μία μεγάλη γυάλα που είχε από κάτω της έναν μικρό προβολέα, μπορούσες να δεις την διάθλαση του φωτός στο ταβάνι.
Η βραδιά έκλεισε με κουβέντα για πολλά θέματα από όλους και από όλες σε επιστημονικό υπόβαθρο σε μία ακόμα άρτια οργανωμένη εκδήλωση από το Ιόνιο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών στα Μεταξάτα.

Για να βρείτε τις φωτογραφίες σε υωηλή ανάλυση πατήστε εδώ

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency