Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/05/2014

Εκδήλωση Λυκείου Ελληνίδων [04.05.14]

Μία όμορφη εκδήλωση-αφιέρωμα στην επερχόμενη γιορτή της Μητέρας μας χάρισε το Λύκειο Ελληνίδων-Παράρτημα Αργοστολίου, την περασμένη Κυριακή 4 Μαΐου στις 18:30 το απόγευμα σε γνωστή κοσμική αίθουσα στο Αργοστόλι.


Κείμενο-φωτογραφίες:Αποστόλης Χαλικκόπουλος

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδια από την παιδική χορωδία του Λυκείου υπό την διεύθυνση της κυρίας Αικατερίνης Νικολακάκη, χορούς από τα παιδικά τμήματα με δασκάλα την κυρία Μαρία Μέτσιου και ομιλία της φιλολόγου Ελισάβετ Καμινάρη με θέμα «Η μάνα και η κοινωνική της αποστολή».
Επίσης τιμήθηκαν μέλη του Λυκείου Ελληνίδων που έγιναν πρόσφατα μητέρες, άλλες που αποφοίτησαν πρόσφατα, καθώς και οι κυρίες Χαρίκλεια Παλάτζα και Σούρια Πατέ που τιμήθηκαν για πράξεις αυτοθυσίας (βλέπε εφημερίδα «Δαιμόνιο» φύλλο 87 , Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2013).
Ήταν μια ακόμα υπέροχη πρωτοβουλία του Λυκείου Ελληνίδων-Παραρτήματος Αργοστολίου που πάντα προσφέρει ποιοτικό έργο στον πολιτισμό και την κοινωνία του τόπου μας.

Για να βρείτε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση στο facebook πατήστε εδώ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency