Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/05/2014

1η εαρινή συνάντηση κλασικών αυτοκινήτων [01.05.2014]

Μια πολύ όμορφη συνάντηση κλασικού αυτοκινήτου, αλλά και vespa διοργανώθηκε χθες Πρωτομαγιά από τους φίλους των σκαραβαίων, αλλά και του κλασικού αυτοκινήτου. 23 κλασσικά οχήματα, από το 1926 μέχρι και το 1984 συγκεντρώθηκαν σε μια όμορφη βόλτα μέχρι το Φισκάρδο, όπου στόλισαν το γραφικό χωριό της Κεφαλονιάς και έδωσαν μια διαφορετική νότα στο κοσμοπολίτικο στολίδι της βόρειας ερίσου. Με ξεκίνημα από την κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, στάση στο Δράπανο, αλλά και αφετηρία διάφορα μεμονωμένα σημεία του νησιού, κατά τις 2.30 φθάσαμε στο λιμάνι του Φισκάρδου. Εκεί έγινε στάθμευση για φωτογραφίες, ενώ από ειδική επιτροπή και το κοινό ψηφίστηκαν τα καλύτερα οχήματα για κάθε μια από τις κατηγορίες, ανάλογα παλαιότητας και μεγέθους!!!

 

Την παράσταση έκλεψε φυσικά ένα ford του 1926, το περιβόητο ΤΑΞΙ της Ερίσου, όπου ο σημερινός ιδιοκτήτης του κος Κοκόλης μας έκανε την τιμή να το εκθέσει, αλλά και να έχει φροντίσει να έχει στην κατοχή του ένα στολίδι σε πραγματικά άψογη κατάσταση, που μας άφησε όλους άφωνους.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές που μέσα από το διαδίκτυο, αλλά και με προσωπικά τηλεφωνήματα κατάφεραν να μαζέψουν όλα αυτά τα αυτοκίνητα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να καθιερώσουν μια τόσο όμορφη δραστηριότητα και στο νησί μας, τον πρόεδρο κο Χάρη Αμούργη, τον Αντιπρόεδρο κο Χαλκιά, τον Αντώνη Κουταβά και πολλούς άλλους που εργάστηκαν από κοινού. Αποκαλύπτοντάς μας ότι έχουν σαν στόχο ακόμα και για Πανελλήνια εκδήλωση με περισσότερες από 100 συμμετοχές... Στην Κεφαλονιά υπάρχουν περισσότερα από 100 ιστορικά οχήματα και θα ήταν πολύ όμορφο να τα δούμε όλα μαζί ξανά στους δρόμους.

Ειδική συμμετοχή ο “Μεμάς” που εκπροσωπόντας το VESPA CLUB έκανε όλη αυτή τη διαδρομή για να βρεθεί μαζί μας, αλλά και φωτογράφιζε σε κάθε στιγμή τις συμμετοχές.

Καλή συνέχεια σε αυτό το πολύ όμορφο που ξεκινήσατε και που σίγουρα για ακόμα μια φορά διαφημίζει το νησί μας από μια πολύ ωραία πλευρά του!

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency