Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
28/04/2014

Επιστημονική Ημερίδα: “Καρικίνος μαστού-Αντικρίζοντας μια πραγματικότητα” [26.04.2014]

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση έλαβε χώρα το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρα 18:30,στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Σχολής στο Αργοστόλι με το ανωτέρω θέμα,υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου και του Συλλόγου Εξωνοσοκομειακών Ιατρών Κεφαλονιάς-Ιθάκης.


Στον συντονισμό και την παρουσίαση ήταν η κυρία Σοφία Ζαφειράτου,Ιατρός Παθολόγος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας και Ιθάκης ενώ ομιλητές ήταν οι κύριοι:Αρδαβάνης Αλέξανδρος,Ογκολόγος και Διευθυντής της Α' Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ''Άγιος Σάββας'',Αυγουστάτος Φώτης,Μαιευτήρας-Γυναικολόγος και Ξεπαπαδάκης Γρηγόρης,Χειρουργός Μαστού και Διευθυντής Κλινικής Μαστού του Μαιευτηρίου ''ΡΕΑ''.Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησαν οι ερωτήσεις του κοινού,του οποίου η προσέλευση ήταν αθρώα.
Αξίζει η καθολική ανταπόκριση της κοινωνίας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες,καθώς αποτελούν αξιόλογη προσφορά και αφορούν την ζωή όλων.

Κείμενο-φωτογραφίες:Αποστόλης Χαλικιόπουλος

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency