Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/04/2014

Εγκαίνια καταστημάτων Μούγιερ & COOK-Shop [05.04.2014]

Το απόγευμα του Σαββάτου σε μια όμορφη εκδήλωση εγκαινιάστηκαν δυο νέα καταστήματα στο Αργοστόλι. Πρόκειται για τη γνωστή αλυσίδα παιδικών παπουτσιών Μούγιερ, αλλά και το γνωστό σε όλους cook shop, που λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και σε νέο χώρο. Τα καταστήματα είναι ιδιόκτητα και αποτελούν μια ακόμα νέα δραστηριότητα δυο δραστήριων συμπατριωτών μας, των αδερφών Ραυτόπουλων.

Με μια πρώτη επίσκεψη θαυμάσαμε τόσο την ποιότητα, όσο και την μεγάλη ποικιλία σε παιδικά παπούτσια, αλλά και είδη κουζίνας στα δυο νέα καταστήματα, ενώ η φιλοσοφία των ιδιοκτητών τους από την πρώτη στιγμή είναι να μπορεί ο Κεφαλονίτης να βρει σε αυτά την ίδια τιμή με την οποία θα αγόραζε τα ίδια προϊόντα στο ίδιο κατάστημα στην Αθήνα, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για την τόνωση της τοπικής αγοράς, αλλά και φυσικά για την τσέπη του καταναλωτή.

Εμείς ήδη εντοπίσαμε αρκετά ενδιαφέροντα ήδη, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους!!!

Τα καταστήματα Μούγιερ & Cook Shop βρίσκονται ακριβώς πίσω από το ΚΤΕΛ.

Σπεύσατε!!!

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency