Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/03/2014

Χορός Απανταχού Διλινάδων Αθήνας [09.03.2014]

Χθες Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος χορός του συλλόγου μας στην ταβέρνα "το Τζάκι" στον Πειραιά.


Στην εκδήλωση μας έδωσαν το παρόν συγχωριανοί και φίλοι τιμώντας με την παρουσία τους τον σύλλογο μας.Μεταξύ αυτών ήταν ο πρόεδρος της Κεφαλληνιακής αδελφότητας Αθηνών Τάσος Βαλιανάτος,ο Νέστωρας Παπαθεοδωράτος έφορος της αδελφότητας Κεφαλονιάς & Ιθάκης Πειραιά μαζί με τον υπεύθυνο νεολαίας Μάκη Αγγελετάκη καθώς και ο ιδιοκτήτης της σελίδας e-Kefalonia.net Παναγής Φωκάς.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας Φωτεινός Κουνάδης αφού ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση μας αναφέρθηκε στον λόγο που οδήγησε στην αλλαγή της ημερομηνίας της εκδηλώσης που δεν ήταν άλλος απο τον σεισμό στην Κεφαλονιά,ενώ στην συνέχεια παρουσίασε τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Ρεγγίνα Μπαλτσαβία,Ρανια Μπαλτσαβία,Ελεάννα Κουνάδη και Πέτρο Διακάτο που προέκυψαν από τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Μετά ο Άγγελος Σκλαβουνάκης πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στον αιμοδότικο φορέα του χωριού ο οποίος λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο και στην νέα σελίδα του χωριού μας στο internet την dilinata.gr και έπειτα παρουσίασε το χορευτικό του συλλόγου το οποίο αποτελείται από τους:Ρεγγίνα Μπαλτσαβία,Ελένη Κουνάδη,Λευτέρη Κουνάδη,Φωτεινή Λαζαρίδη,Ρανια Μπαλτσαβία,Ελεάννα Κουνάδη,Μαρία Οροκλού,Ευαγγελία Μεσσάρη,Πέτρο Διακάτο και Άγγελο Σκλαβουνάκη Ακολούθως το χορευτικό του συλλόγου χόρεψε παραδοσιακούς κεφαλονίτικους χορούς αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Το γλέντι συνεχίστηκε με χορό και τραγούδια συνοδεία ορχήστρας μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες...

ΠΗΓΗ: dilinata.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency