Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
03/03/2014

Αποκριάτικος χορός Α.Ο. Φωκάτων [2.3.2014]

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή 2 Μαρτίου, ο Αποκριάτικος χορός του Α.Ο.Φωκάτων, αφού οι προσκεκλημένοι που παραβρέθηκαν ήταν πάνω από 500.Μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και κυρίως νέα παιδιά.Παιδιά που ανήκουν στα τμήματα του χορευτικού Α.Ο.Φωκάτων και στα τμήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Την έναρξη έκανε ο πρόεδρος του Α.Ο.Φωκάτων, Νίκος Φωκάς, ο οποίος και βράβευσε με την σημαία της ομάδας τον προπονητή Μιχάλη Αθηναίο και το μέλος του Δ.Σ. Άννα Αυγουστάτου, για την προσφορά τους στον Α.Ο. Βραβεύτηκαν επίσης η ομάδα παίδων και προπαίδων για τις επιτυχίες τους. Την βράβευση έκανε η ομάδα ανδρών του Α.Ο.Φωκάτων καθώς και ο κύριος Φραντζής Νίκος και ο κύριος Μιχαλάτος Θεόφιλος.

της Κατερίνας Φωκά


Τον χορό ξεκίνησε το παιδικό τμήμα του Α.Ο.Φωκάτων και ακολούθησε το τμήμα εφήβων υπό την επίβλεψη των δασκάλων τους Μαρίας Αυγουστάτου και Ρούλας Βώρου.στην συνέχεια η σκυτάλη δόθηκε στους προσκεκλημένους.Διασκέδασαν όλοι μαζί με έντονο κέφι και ζωντάνια. Ήταν μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του Α.Ο.Φωκάτων.Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος Νίκος Φωκάς, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις νοικοκυρές που μαγείρεψαν και τον κόσμο που αγκαλιάζει με αγάπη τον Σύλλογο αφού ο Α.Ο.Φωκάτων στηρίζεται στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΙΣΜΟ.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency