Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/02/2014

Αισιόδοξοι εν μέσω κρίσης…!

Είναι πλέον μια πραγματικότητα ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Ανεργία, φόροι, αβεβαίωτα για το μέλλον, είναι λίγα μονό απ’ αυτά που μαστίζουν την εποχή. Δεν είναι λίγοι, θα έλεγα, αν όχι η πλειοψηφία που αισθανόμαστε ότι μας κοροϊδεύουν.

 

γράφει η Άννα – Μαρία Τσίκλη

Θα πρέπει όμως να επιβιώσουμε και να αποδεχτούμε την τρέχουσα κατάσταση, άλλωστε ο άνθρωπος ανά τους αιώνες προσαρμόζεται στις εκάστοτε καταστάσεις.

Για να επιβιώσουμε όμως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να θωρακιστούμε ψυχολογικά. Αρχικά αποβάλλοντας το στρες και την κατάθλιψη, καθώς εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία, γυμναστική ή ακόμα και η βοήθεια ενός ειδικού ψυχικής υγείας, νέα ενδιαφέροντα, είναι κάποια μυστικά προς την αισιοδοξία. Φυσικά οι θετικές σκέψεις πρέπει να πρωταγωνιστούν σε αντίθεση με τις αρνητικές. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι να αρχίσουμε να αντιδράμε στα νέα δεδομένα και όχι να παραμείνουμε παθητικοί αποδέκτες!

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency