Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/12/2013

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Π.Σ. «ο Κόκκινος Βράχος»

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του πραγματοποίησε το Σάββατο 28/12 ο Π.Σ. Σιμωτάτων «Ο Κόκκινος Βράχος». Οι κάτοικοι του χωριού παρευρέθηκαν μετά χαράς σε μια γιορτή με κέφι χαμόγελα και αισιοδοξία που απευθυνόταν σε μικρούς και μεγάλους!

γράφει η Θάλεια Θωμάτου

Από νωρίς το απόγευμα οι μικροί φίλοι του Συλλόγου μαζεύτηκαν στην έδρα του, στο παλαιό σχολείο των Σιμωτάτων, όπου με την βοήθεια της παιδαγωγού Διονυσίας Θωμάτου και των νεαρών κοριτσιών του χωριού έφτιαξαν, ζωγράφισαν και στόλισαν χριστουγεννιάτικες κάρτες βάζοντας όλο τους το ταλέντο. Όταν τις τελείωσαν, τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη: ο αγαπημένος τους Αγιος Βασίλης ήταν εκεί αποκλειστικά για αυτούς! Τα παιδιά του έδειξαν με καμάρι τις όμορφες κάρτες τους, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του και φυσικά πήραν δώρα από αυτόν!

Σειρά είχαν τώρα οι μεγάλοι! Ένας μεγάλος μπουφές είχε στηθεί στην είσοδο του Συλλόγου με φαγητά για όλα τα γούστα που είτε είχαν φέρει οι ίδιοι οι συγχωριανοί είτε τα είχαν ψήσει στα κάρβουνα τα μέλη του Συλλόγου.

Στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε επίσης Bazaar με χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Π.Σ., Βαγγέλης Θωμάτος θέλει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση αλλά και όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν. Εύχεται σε όλους τους απανταχού Κεφαλονίτες «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά». Ενώ, τέλος, σημειώνει πως «τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι η καλύτερη αφορμή για να συναντιούνται όλοι μαζί οι κάτοικοι του χωριού μας ,ενώ ταυτόχρονα, ερχόμαστε πιο κοντά στο να προάγουμε τις αξίες της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης που αποτελούν κύριους στόχους του συλλόγου μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θερινό θέατρο [28.06.2014] Trio Nuevo @ Premier Restaurant [29.12.2013] »

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency