Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/12/2013

«Τα Χριστούγεννα ήρθαν πάλι» από το 3ο δημοτικό Αργοστολίου

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Αργοστολίου οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Τάξης δηλώνουν ξεκάθαρα σε όλους πως «Τα Χριστούγεννα ήρθαν πάλι»!!

 

Στο θεατρικό «Το μαγικό φίλτρο των Χριστουγέννων» τα πρωτάκια μας και οι μαθητές και μαθήτριες της δευτέρας τάξης, τονίζουν ότι κανένας δεν μπορεί να καταστρέψει το πνεύμα των Χριστουγέννων, ούτε ο κακός μάγος, η κακιά μάγισσα και η γάτα τους με το μαγικό τους φίλτρο, γιατί επεμβαίνουν οι άγγελοι, οι νεράιδες, τα αστέρια και τους αλλάζουν γνώμη!!!

Στο δεύτερο δρώμενο «η μπουγάδα του Αϊ Βασίλη» οι νάνοι διαπιστώνουν ότι τα ρούχα του Αϊ Βασίλη είναι φθαρμένα και γεμάτα λεκέδες!!! Μα όλες οι χώρες είναι αποφασισμένες να του στείλουν καινούρια ρούχα, ώστε και φέτος να μοιράσει τα δώρα! Γιατί ο Αϊ Βασίλης είναι παγκόσμιο σύμβολο και δε γίνεται να μην έρθει!

Οι μικροί μας μαθητές τα κατάφεραν με επιτυχία και άνεση, ανάμεσα σε χειροκροτήματα γεμάτα ενθουσιασμό, ενώ οι μαθητές της Πέμπτης τάξης με την μπάντα τους έπαιξαν τα κεφαλλονίτικα παραδοσιακά κάλαντα και οι μαθητές της Έκτης τάξης τραγούδησαν σατυρικά κάλαντα για όλους τους δασκάλους τους, στα οποία (εν πολλοίς) είχαν δίκιο!!!

Και βέβαια στο τέλος της γιορτής ο Αϊ Βασίλης βοήθησε το Σύλλογο Γονέων μοίρασε σε όλους από ένα αναμνηστικό δώρο!

Παιδιά σας ευχαριστούμε! Να είστε καλά και του χρόνου, Καλά Χριστούγεννα!! Καλή Χρονιά σε όλους μας!

Διονύσης Καγγελάρης
Υπεύθυνος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency