Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
16/12/2013

Το Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων βράβευσε τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση για την Κεφαλονιά, το απόγευμα του Σαββάτου ήρθε στο νησί μας η Μαρία Χούκλη, όπου και τιμήθηκε για την προσφορά της στην δημοσιογραφία.


Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων Καθηγητής Ναπ. Μαραβέγιας απένειμε στο Αργοστόλι τιμητική διάκριση στη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη για τη συνολική προσφορά της στην αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

Στη συνέχεια, η κυρία Μ. Χούκλη έκανε ομιλία με θέμα την κρίση στη δημοσιογραφία και στον δημόσιο λόγο, όπου ανέπτυξε προβληματισμούς γύρω από τα ζητήματα της επικοινωνίας και την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του Ιδρύματος, δημοσιογράφος κ. Γ. Πολίτης και κατόπιν, από κοινού με τον έτερο Αντιπρόεδρο της Δ.Ε. του Ιδρύματος Καθηγητή Ι. Δραγώνα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σ. Κουρή, προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στην κυρία Μ. Χούκλη.

Παρέστησαν επίσης ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο Κεφαλονιάς κ. Μ. Κοτσιλίνης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Στ. Τραυλός, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Σπ. Γαλιατσάτος και άλλοι πολιτικοί και διοικητικοί παράγοντες του νησιού.

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησαν την ομιλία της κυρίας Μ. Χούκλη όλοι σχεδόν οι φοιτητές του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, οι οποίοι στο τέλος απηύθυναν ερωτήσεις.
Η βράβευση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων με προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο τη δημιουργία ενός Δικτύου Φίλων του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας και του Ιδρύματος γενικότερα, ώστε να ενισχύσει την ακτινοβολία του σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Δελτίο τύπου από Τ.Ε.Ι. Ιονίων νήσων

Φωτογραφίες: Βασιλική Δελίδου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency