Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Στα πλαίσια της δράσης  «Έβδομη Τέχνη και Ψυχική Υγεία» θα προβληθεί ένας κύκλος ταινιών με πρώτη το «Λεωφορείο ο Πόθος»( A Streetcar Named Desire, Marlon Brando Movie, 1951).
Έφτασε η στιγμή για το welcome party της χρονιάς!
Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 διοργανώνει μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.
Δείτε φωτογραφίες απο το Σαββατόβράδο στο My Way!
Το Σαββατόβραδο στο Bass Club έγινε το πρώτο φοιτητικό πάρτυ της  Α.Ε.Ν. με καλεσμένο τον DJ ANGEL V !
Δείτε φωτογραφίες απο το Σαββατόβραδο στο Bee's Knees!
Μία ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση από το «Ριφόρτσο»
Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου και καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Σκηνογραφία, Ενδυματολογία, Κόσμημα, Μάσκες θεάτρου - Έκθεση εφαρμογών των εικαστικών τεχνών Α΄ μέρος» στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα" του…
 Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Καταστροφής του Μικρασιατικού Ελληνισμού, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η παρουσίαση του βιβλίου «ΤΟ ΝΙΛΟΥΦΕΡ» του Νίκου Καζατζόπουλου στην Κοργιαλένειο βιβλιοθήκη Αργοστολίου.
Σε «ανοιχτή πληγή» για την παγκόσμια οικονομία έχει «εξελιχθεί» η υπνική άπνοια καθώς κοστίζει εκατοντάδες δις δολάρια το χρόνο, αφού το 75% των πασχόντων παραμένει αδιάγνωστο! Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν κορυφαίοι επιστήμονες που συμμετείχαν…
Σελίδα 1 από 155

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency