Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Αργοστόλι γιόρτασε την Παναγία την Δραπανιώτισσα, με πλήθος κόσμου να τη συνοδεύει στη Λιτάνευση της 

Άσχημα τα μαντάτα για την ανακύκλωση στην Ελλάδα.

Σας ανακοινώνουμε ότι οι Εταίροι της Ελληνο-Γαλλικής επιστημονικής Κοινοπραξίας του Ερευνητικού Έργου SINAPS@ - ARGONET,  διοργανώνουν μαζί με το ΤΕΕ και το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ενημερωτική Εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 18:00μμ-20:00μμ, στις εγκαταστάσεις του ΑΤΕΙ Αργοστολίου (αμφιθέατρο Γ. Αρσένης).

Μια μεγάλη κυρία του Παγκόσμιου στίβου η Olga Nazarova βρίσκεται για διακοπές στην Κεφαλονιά.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, σύμφωνα με το Νόμο 4559/2018 για τη συγχώνευση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, τερματίζεται η θητεία της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ και ανοίγει μια νέα περίοδος για το διευρυμένο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλλονιάς, συγχαίρουν τους Συμπατριώτες μας Κεφαλλονίτες Σκηνοθέτες Κινηματογραφιστές για την Βράβευση και τις διακρίσεις τους στο Φεστιβάλ Κινηματογραφικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2018.

Δείτε φωτογραφίες από το Σαββατόβραδο στο My way! 

Δείτε φωτογραφίες από το Σαββατόβραδο στο Bee's Knees!

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency