Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/02/2018

H Φοιτήτρια Βάλια Αρβανίτη Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού

Με μια όμορφη έκπληξη έκλεισε η προσμονή για την ανακύρηξη της Βασίλισσας του Κεφαλονίτικου Καρναβαλιού.

Η ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. επέλεξε για τη θέση της φετινής Βασίλισσας την φοιτήτρια του τμήματος τεχνολογίας τροφίμων του ΤΕΙ στο Αργοστόλι Βάλια Αρβανίτη. Ή όμορφη Βάλια κατάγεται από την Πύλο και τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στο νησί μας! Είναι ιδιαίτερα αγαπητή και δραστήρια όπως λέγεται.

Πάντως, η πρώτη εμφάνισή της στο Καρναβάλι του Πόρου όπου έγινε και η "στέψη" προκάλεσε θετικά σχόλια. Αλλά και πειράγματα από τον πρόεδρο της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. Άγγελο Κωνσταντάκη και τον συμπαρουσιαστή του καρναβαλιού στον Πόρο Γεράσιμο Γαλανό.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που για τη θέση αυτή επιλέγεται κοπέλα τις σχολές, κάτι που σίγουρα αποκτά και συμβολική αξία με όσα για ακόμα μια φορά γίνονται στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νησί μας

Πάντως η Βάλια φαίνεται να απολαμβάνει τα αξιώματα και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook μας καλεί στην νυχτερινή παρέλασση στο Αργοστόλι, αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του καρναβαλιού.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency