Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/02/2018

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου στους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Νοτίου Ελλάδος - Αποτελέσματα

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι συμμετείχε στους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Νοτίου Ελλάδος κατηγοριών Παμπαίδων Α’ & Β’ και Παγκορασίδων Α’ & Β’ στις 2-4/2/2018 στο Ο.Α.Κ.Α. Στους αγώνες συμμετείχαν 500 αθλητές/ριες από 82 συλλόγους.

Η αθλήτριά μας Γρηγοροπούλου Ραλλού, η οποία προκρίθηκε στην Πάτρα με τα όρια της Ομοσπονδίας, κατάφερε να κάνει ατομικό ρεκόρ στα 50μ. Πεταλούδα με χρόνο 34.29 και να καταλάβει την 22 η θέση και επίσης στα 100μ. Πεταλούδα με χρόνο 1.20.65 τη 19 η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια προπονείται μόνο 5 μήνες στην ομάδα μας και θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο τον Ιούλιο, επίσης ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε μια τέτοια διοργάνωση.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. συγχαίρει την αθλήτριά μας και τους γονείς της για την προσπάθειά της και της ευχόμαστε καλή δύναμη. Την αθλήτριά μας συνόδευσε στην Αθήνα η προπονήτρια Αλεξία Μωραϊτου.

Από το Ν.Ο.Α.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency