Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/11/2017

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τουριστικές επιχειρήσεις από την TAXSOLUTIONS

Το λογιστικό γραφείο TAXSOLUTIONS αναλαμβάνει την μελέτη, εκπόνηση, και κατάθεση του επιχειρηματικού σας πλάνου για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ‘’Ενίσχυση της ίδρυσης και της λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων’’.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε είδους επένδυση στον τουριστικό κλάδο και επιδοτεί το 45% (50% υπό προϋποθέσεις) της συνολικής επένδυσης. Ενδεικτικά, δικαιούχοι του προγράμματος είναι:

-Κατηγορία δικαιούχων Α: Επιχειρήσεις που θα συσταθούν από την ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης της δράσης (7 Νοεμβρίου) και θα διαθέτουν τον ΚΑΔ της επένδυσης μέχρι την πρώτη εκταμίευση της επιχορήγησης,
-Κατηγορία δικαιούχων Β: Τουριστικά καταλύματα που έχουν συσταθεί και έχουν αποκτήσει, μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης της Δράσης έναν τουλάχιστον από τους επιλέξιμους ΚΑΔ 55 ή/και τους ΚΑΔ: 41.20.20.01, 41.20.20.02, δεν διαθέτουν άδεια (σήμα) λειτουργίας, και το ΑΦΜ της επιχείρησης δεν έχει αναπτύξει καμία οικονομική δραστηριότητα.

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ:

-Κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα: ξενοδοχεία κατηγορίας 3 αστέρων κ άνω με δυναμικότητα 10-50 κλίνες, ξενοδοχειακά τουριστικά καταλύματα εντός παραδοσιακών κτισμάτων, οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις ( camping ) 3 αστέρων κ άνω.
-Μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα: Αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα-τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες με ελάχιστο αριθμό 3 κατοικιών, ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια-διαμερίσματα 3 κλειδιών κ άνω και ελάχιστης δυναμικότητας 10 κλινών.
-Τουριστικά γραφεία διάφορων δραστηριοτήτων
-Εναλλακτικές μορφές τουρισμού: Αθλητικός τουρισμός, θαλάσσιος τουρισμός, τουρισμός υπαίθρου κ.ά.
-Λοιπές επαγγελματικές δραστηριότητες στον τομέα του τουρισμού.

Απευθυνθείτε άμεσα στο γραφείο μας για την αξιολόγηση της επιχειρηματικής σας ιδέας και την μετατροπή της σε μία επιτυχημένη τουριστική επιχείρηση, στον πιο ισχυρό κλάδο της οικονομίας του νησιού.

Διεύθυνση: Σιτεμπόρων 52, Αργοστόλι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2671306747-6959061826

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency