Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/11/2017

Εορτασμός Ενόπλων Δυνάμεων - Πρόγραμμα

Σας γνωρίζουμε ότι, την 21 η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη θα εορταστεί με λαμπρότητα και επισημότητα σε ολόκληρη την χώρα η «Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων». 

 

Κατά τον φετινό εορτασμό ορίζεται:
- Γενικός σημαιοστολισμός από την 8 η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21 ης Νοεμβρίου 2017.
- Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21 ης Νοεμβρίου 2017.

Ώρα 08:15.: Έπαρση της Σημαίας
Ώρα 10:30.: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Σισσιωτίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου.
Ώρα 11:30.: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων στον κήπο του Νάπιερ, από τις Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, τα θύματα πολέμου, όλα τα παραρτήματα των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών οργανώσεων και λοιπούς φορείς.
Ώρα 17:10.: Υποστολή της Σημαίας.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις, καλούνται να παραστούν, οι πάγιοι αποδέκτες των προγραμμάτων επισήμων εορτών και εκδηλώσεων και οι πολίτες.

Τα της ιεροτελεστίας παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας και τα της Τάξης, η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς, τα του λιμένος η κ. Λιμενάρχης Αργοστολίου.

Τελετάρχης ορίζεται, ο κ. Μηνάς Κλαουδάτος, υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας. Δηλώσεις για καταθέσεις στεφάνων μέχρι και την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στο τηλέφωνο: 2671360530-531.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency