Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/11/2017

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ 2017

Όπως είναι γνωστό, το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ είναι υπό κατάληψη από την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου του 2017 και εξακολουθεί να είναι ακόμα και σήμερα. Μία ακόμη κινητοποίηση που πραγματοποιείται τρία χρόνια μετά τους καταστρεπτικούς σεισμούς που έπληξαν το νησί μας.

Το κύριο και βασικό αίτημα της κατάληψης είναι η άμμεση οικοδόμηση νέων σχολικών εγκαταστάσεων. Υποχρέωση μας ως μαθητές είναι η αφύπνιση της τοπικής κοινωνίας για την αδράνεια των τοπικών αρχών σε θέματα ύψιστης σημασίας, όπως είναι η παιδεία στον τόπο μας, έτσι ώστε να λάβουν το μήνυμα ότι εμείς είμαστε εδώ και θα προσπαθούμε, θα κινητοποιούμαστε έως ότου η πολιτεία ενδιαφερθεί για τα προβλήματα μας. Oπως είναι γνωστό μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017, τα 2 εκατομμύρια τα οποία χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ, χάνονται. Για αυτόν το λόγο όλοι οι μαθητές προσπαθούν όσο περισσότερο γίνεται με τις δίκες τους δυνάμεις να πιέσουν την τοπική Πολιτεία για την επίτευξη του πολυπόθητου σκοπού, ο όποιος είναι η ανέγερση νέων σχολικών συγκροτημάτων. Εκ μέρους των μαθητών του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency