Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/11/2017

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αδελφότητας ! [φωτογραφίες]

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στα γηπεδάκια Renti Soccer Club υπό τη σκέπη της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.

 

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη αφού έξι ομάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές τους πτυχές σε ένα μίνι-πρωτάθλημα διάρκειας τεσσάρων ωρών που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων.

Όλοι οι αγώνες έγιναν μέσα σε πλαίσιο αλληλεγγύης και ευγενούς αθλητικής άμιλλας και άπαντες το χάρηκαν με τη ψυχή τους.

Χρέη διαιτητή εκτέλεσε με επιτυχία ο Δημήτρης Πετρούνιας ενώ την γραμματειακή υποστήριξη είχε η γραμματέας της Αδελφότητας κ. Μάχη Αντύπα.Να ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά του & τον πρόεδρο του συλλόγου Καμιναράδων κ. Ηλία Γαλιατσάτο.

Άπαντες ήταν χαρούμενοι μετά το τέλος της διοργάνωσης και είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι συζητούσαν πότε θα ξαναγίνει παρόμοιου τύπου αθλητική εκδήλωση!

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Ιθάκης κατέλαβε την πρώτη θέση επικρατώντας στον τελικό του Αργοστολίου ενώ στο μικρό τελικό η Πεσσάδα λύγισε τα Φαρακλάτα. Για τις θέσεις 5-6 τα Καμιναράτα νίκησαν τα Διλινάτα.

Άγγελος Σκλαβουνάκης,
Αθλητικογράφος,
Μέλος της νεολαίας Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά

IMG_6657.jpgIMG_6656.jpgIMG_6655.jpgIMG_6654.jpgIMG_6658.jpg

IMG_6659.jpgIMG_6660.jpgIMG_6669.jpgIMG_6668.jpgIMG_6670.jpgIMG_6677.jpgIMG_6678.jpgIMG_6667.jpgIMG_6666.jpg

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency