Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
31/08/2017

Ευχαριστήρια Συνάντηση Χορωδιών Μασπάλι 2017

Μοναδική η θέα από το λόφο Μασπάλι μοναδικό και το θέαμα που μας προσέφεραν οι χορωδίες και οι μαντολινάτες. Υπέροχες μελωδικές φωνές με την συνοδεία τους μας τίμησαν και μας συντρόφευσαν στην τελευταία καλοκαιρινή εκδήλωση του συλλόγου μας. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! 


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το εκκλησιαστικό συμβούλιο της εκκλησίας, την ΚΕΔΗΚΕ, τις χορωδίες "Τζώρτζη Δελλαπόρτα", την μικτή χορωδία και μαντολινάτα Λειβαθούς, την χορωδία και μαντολινάτα Αργοστολίου, τους μαέστρους Βασίλη Καλογηρα και Σπύρο Θεοτοκάτο για την φανταστική βραδιά που μας χάρισαν και για την συμμετοχή τους στο πρώτο Χορωδιακό Φεστιβάλ Μασπάλι 2017. Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλλονιάς, τα ξενοδοχεία Kefalonia Pallace και Appolonion Resort. Τα μέλη του Δ.Σ., όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Να είστε όλοι καλά! Και του χρόνου.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency