Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/08/2017

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης κοσμήματος της Σοφίας Αλεξίου στο Ιόνιο Κέντρο

Το ενθουσιώδες ενδιαφέρον των φιλότεχνων συγκεντρώνει η ατομική έκθεση σύγχρονου κοσμήματος της Σοφίας Αλεξίου στο νησί μας. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Ιόνιο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών στα Μεταξάτα, παρουσία της ίδιας της σχεδιάστριας, η οποία υποδέχτηκε χαμογελαστή το κοινό, που γέμισε τον εκθεσιακό χώρο.

Μαζί με την οικοδέσποινα Σοφία Καγκάδη και τον curator Haytham Nawar, η Σοφία Αλεξίου ξενάγησε τους παρευρισκομένους στα έργα της έκθεσης.
Οι επισκέπτες θαύμασαν τα χειροποίητα κοσμήματα της ενότητας “Αποτυπώματα”, εμπνευσμένα από τα απολιθώματα και τα όστρακα στις ακτές της Κεφαλονιάς, έργα σε λιτό σχεδιασμό που φέρουν πάνω τους όλη την ομορφιά του Ιονίου πελάγους, και παρακολούθησαν βίντεο με στιγμιότυπα από τη διαδικασία υλοποίησής τους.
Η έκθεση, που τελείται στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών “Sea(s)-Πλόες” υπό την αιγίδα του Δήμου Κεφαλονιάς, θα διαρκέσει έως τις 22 Αυγούστου. Ώρες λειτουργίας: 10.00-13.00, 20.00-22.00. Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού, Μεταξάτα, τηλ. 26710 41126, www.ionionartscenter.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency